Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Crna komedija Maniac od jeseni

najave

30.07.2018.

Crna komedija Maniac od jeseni

Netflix je saopštio kada možemo da očekujemo premijeru serije u kojoj glume  Emma Stone i Jonah Hill. Datum emitovanja prve epizode jeste 21.9. 

Ova "crna komedija" u prvoj sezoni imaće deset epizoda, a videćemo kako će se pokazati i da li će dočekati i sledeću...

Radnja je smeštena u svet i vreme slično našem. Glavni likovi su Annie Landsberg (Stone) i Owen Milgrim (Hill), dvoje stranaca koji su stigli do završnih stupnjeva misterioznog farmaceutskog sušenja, svako zbog svojih razloga. Annie je bespomoćna žena, koja pati zbog pokidanih veza sa majkom i sestrom. S druge strane, Owen je peti sin bogatog njujorškog industrijalca, koji se ceo život bori s šizofrenijom. Kada su čuli za novu, radikalnu metodu lečenja, putem pilula za koje njihov pronalazač Dr. James K. Mantleray (Justin Theroux), tvrdi da mogu da poprave bilo šta u mozgu, od mentalnih bolesti do tuge, prijavili su se a deset dobrovoljaca da učestvoju u trodnevnom testiranju leka. Međutim, stvari su krenule nepredviđenim putem...

U seriji, takođe, glumi i pomalo zaboravljena "Oskarovka" Sally Field. Autor serije je Patrick Somerville, a reditelj svih deset epizoda - Cary Fukunaga.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}