Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Priyanka Chopra u Cowboy Ninja Viking

novosti

31.07.2018.

Priyanka Chopra u Cowboy Ninja Viking

Taman kad pomislite da Hollywood ne može dalje, on vas opovrgne. Jer, da li ste ikad pomislili da neko može da snimi film do sad po maštovitosti neprevaziđenog naslova naslova - Cowboy Ninja Viking!

Pa, još da u tom akcionom "letnjem" sprektaklu glumi Chris Pratt, a da mu partnerka bude lepa Indijka Priyanka Chopra...

E, pa, Universal je rešio da nas 28.6.2019. počasti ovim provokativnim naslovom, igrajući baš na kartu "hemije" između ova dva popularna glumca!

Predstojeći blokbaster biće zasnovan na seriji grafičkih novela čiji su autori A.J. Lieberman i ilustrator Riley Rossmo. Adaptaciju su uradili Dan Mazeau (Wrath of the Titans) i Ryan Engle (The Commuter). Ranu verziju scenarija napravio je Craig Mazin, a za konačnu su zaslužni i Paul Wernick i Everett David Reese (Deadpool 2). I, da bi cela stvar bila još kontroverznija, reditelj celog "poduhvata" jeste još jedna dama Michelle MacLaren, kojoj je to prvi igrani film, a do sada iza sebe ima nekoliko veoma uspešnih TV-režija, kao, na primer u pojedinim epizodama hyper-uspešnih serija poput Game of Thrones ili The Walking Dead!

Strpimo se do sledećeg leta da vidimo kako su se svi oni uklopili u ovu neobičnu priču o super-vojniku obučenom da od najstrašnijih svetskih terorista napravi "male miševe"...

Uostalom, ko je čitao pomenute stripove valjda zna kako bi to trebalo da izgleda...

 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}