Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Najgledaniji filmovi u Kini

novosti

06.08.2018.

Najgledaniji filmovi u Kini

Prethodna nedelja nije donela promenu kada je u pitanju najgledaniji film u najmnogoljudnijoj zemlji sveta. I dalje je to, drugu nedelju zaredom, komedija Xi hong shi shou fu. Nakon samo 10 dana prikazivanja, ovaj, za kineske prilike neuobičajen film, zaradio je 295 miliona dolara. 

Na drugom mestu po gledanosti nalazi se domaća akciona "franšiza", u čijem je centru pažnje Detective DeeDi Renjie zhi Sidatianwang. Tokom ovog vikenda, ovaj, treći film u seriji, zaradio je 12,5 miliona dolara, odnosno 76,9 miliona dolara ukupno, tokom, takođe, 10 dana prikazivanja.

Na trećem mestu po gledanosti (a i zaradi) nalazi se animirana fantasy-avantura koja je za samo tri dana prikazivanja zaradila 8,95 miliona dolara.

Četvrto mesto rezervisano je za japansku krimi-dramu Manbiki kazoku, koja je dobila "Zlatnu palmu za najbolji film" na ovogodišnjem Kanskom filmskom festivalu! U premijernom vikendu prikazivanja u Kini, film je zaradio sedam miliona dolara.

Konačno, da bi ova nedelja protekla bez holivudskih blokbastera među pet najgledanijih filmova u Kini, pobrinuo se još jedan domaći film. U pitanju je još jedan animirani, ali, ovog puta, namenjen nešto mlađoj populaciji. Reč je o četvrtom nastavku doživljaja likova koji se zovu "Yugo" i "Lala" (simpatična imena, zar ne?). Dakle, film "Yugo & Lala 4" zaradio je 6,30 miliona dolara za tri dana prikazivanja. 

A, šta biste od ovoga vi voleli da pogledate?

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}