Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
David Cronenberg snima TV seriju

novosti

02.09.2018.

David Cronenberg snima TV seriju

Do sada to nije radio, ali "nikad ne reci nikad".

Kultni kanadski reditelj David Cronenberg namerava da snima svoju prvu TV-seriju! Za sada se detalji ovog projekta još uvek drže u tajnosti, ali je poznati filmski stvaralac ovo najavio gostujući u Veneciji, gde se nalazi kako bi mu, na ovogodipnjem festivalu, bilo uručeno priznanje za "životno delo".

Do sada, Cronenberg je za televiziju režirao samo po jednu ili dve epizode pojedinih serija, ali nikad više od toga. Godine 2015. odbio je da bude glavni reditelj cele druge sezone True Detective - "jer mu se nije svideo scenario".

Poslednji film koji je Cronenberg režirao bio je Maps to the Stars, 2014. godine. Ova satira na holivudski život, donela mu je desetak filmskih nagrada, uključujući i nominaciju za "Zlatni globus". U međuvremenu, radio je na promociji svog horor-romana "Consumed", režirajući i desetominutni trejler za njega.

 

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    03.09.2018. 04:17
    Vest je manje više bajata. Čika Kroneberg najavljuje seriju bar godinu dana unazad. Dobro je što se nije prihvatio režije druge sezone serije True Detective jer bi to onda bio dvostruki promašaj. Realno, čika Kronenberg je filmski mrtav u ovom milenijumu. Žao mi je što to pišem ali je tako. Nije snimio ništa vredno, dobro niti vredno pomena za reditelja njegovog formata. Za seriju u najavi ne znam šta će biti, znam da sam skeptičan. Stole Haringa2018-09-03 05:33:53
;

{{message}}

{{item.title}}