Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Ipak film o Gambitu?

najave

21.09.2018.

Ipak film o Gambitu?

Sećate li se najava o novom superherojskom filmskom poduhvatu, ostvarenju posvećenom Gambitu, u kome je glavnu ulogu trebalo da tumači Channing Tatum?

E, pa, sada je izgleda došao kraj nagađanjima i sve su šanse da snimanje ovog filma počne sledeće godine, neposredno pre nego Disney preuzme i Fox...

Prema nekim najavama, snimanje bi trebalo da počne u februaru, u New Orleansu. Poznato je da će, osim Tatuma, u filmu blumiti i Lizzy Caplan, odabrana još za vreme dok je Gore Verbinski slovio kao reditelj filma. Izgleda da se ta postavka neće menjati ni sada, kada je poznati reditelj odustao od svega...

Inače, Disney planira da završi sve projekte koje Fox započne, u trenutku "preuzimanja", a to se očekuje da bude do leta sledeće godine. Ovo su dobre vesti za "Gambita", superheroja s kartama, jer i zvanično znači da ako u Fox-u počnu s snimanjem početkom sledeće godine - budućnost filma je zagarantovana!

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Black Raven
    Translator
    21.09.2018. 12:59
    Nije loš izbor, ali trebali su možda da puste da Taylor Kitsch odigra ovu ulogu. Marvel ima mnoštvo boljih superheroja koje je mogao da igra Channing Tatum.
;

{{message}}

{{item.title}}