Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Dave Bautista u novom SF hororu

novosti

11.10.2018.

Dave Bautista u novom SF hororu

Dave Bautista, jedan od najzanimljivijih aktuelnih holivudskih glumaca, u razgovorima je da se pridruži ekipi koja je izabrana da učestvuje u snimanju filmske adaptacije TV-serije Fantasy Island iz 1998. godine. a koja je i sama bila svojevrsni "remake" izuzetno uspešne serije Fantasy Island, emitovane čak sedam sezona, krajem 1970-tih i početkom 1980-tih.

Partner će mu biti Michael Peña, koji treba da odigra ulogu gospodina Roarkea, koga je u seriji iz 1998. godine tumačio Malcolm McDowell, a u originalu - Ricardo Montalban

Kako najavljuju producenti, novi film biće "mešavina Westworld i The Cabin in the Woods, u kome će glavni likovi biti pobednici takmičenja koji stiđu u hotel na ostrvu gde treba da ispune sve svoje snove, ali će se naći zarobljeni u najgorem košmaru".

Ako Bautista pristane na ponuđene uslove, on će glumiti "nekadašnjeg gosta hotela, koji je još uvek na ostrvu mimo svoje volje i nastoji da razotkrije nečastive namere gospodina Roarkea, kao i magične tajne koje krije samo ostrvo". 

Reditelj ovog filma treba da bude Jeff Wadlow (Truth or Dare).

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}