Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Nova serija po romanima George R.R. Martin a

najave

14.11.2018.

Nova serija po romanima George R.R. Martin a

Snimaće se za Hulu, a biće zasnovana na romanima iz serije “Wild Cards”, koje je napisao čuveni pisac Game of Thrones!

I, ne samo to, već se pripremaju dva paralelna projekta, zasnovana na ovim knjigama koje je napisao George R.R. Martin. Scenarista i izvršni producent oba biće Andrew Miller, zaslužan za najnoviju Syfy TV-verziju Tremors, u kojoj ponovo glumi zvezda originalnog filma - Kevin Bacon.

Radnja serije biće smeštena u sadašnjost, a ticaće se posledica vanzemaljskog virusa koji je stigao na Manhattan 1946. godine i pobio 90 odsto zaraženih. Preživelima su mutirali DNA, stvarajući tako groteskne fizičke anomalije, osim kod malog broja onih, kod kojih su razvili super-moći! Virus nazvan "Wild Card" protezao se generacijama, a mogao je biti potpuno neaktivan, sve dok ga ne podstakne neki traumatičan razvoj događaja. Tada je onaj kod koga se virus aktivira mogao i umre, odnosno bude ubijen, ako ne iskoristi svoje super-moći da se suprotstavi onima koji ga ugrožavaju... A, sada, nakon decenija društvenih previranja, žrtve virusa žele da konačno reše pitanje svog opstanka... 

Romani ove serije prvi put su objavljeni 1987. godine, a do danas je više od 40 autora uzelo učešće u njima. Najnoviji - "Texas Hold ‘Em" i "Low Chicago" - štampani su ove godine. Originalna ideja potiče od iskustva koje jeGeorge R.R. Martin sticao igrajući igricu "Superworld".

 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}