Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Hugh Grant i Nicole Kidman u HBO seriji

najave

16.11.2018.

Hugh Grant i Nicole Kidman u HBO seriji

Serija "The Undoing" imaće šest epizoda, scenarista će biti David E. Kelley, a rediteljka - Susanne Bier!

Ovaj visokobudžetni projekat zapravo je zasnovan na romanu "You Should Have Known", čiji je autor Jean Hanff Korelitz. Glavni lik je Grace Sachs (Kidman), uspešni terapeut, koja živi u Njujorku sa vernim suprugom, priznatim dečjim onkologom, i sinom koji pohađe elitnu privatnu školu. Sve joj se, međutim, menja krajnje iznenada - nasilna smrt, nestali muž, grozno otkriće o dotadašnjem vlastitom životu...

Ova uloga koju će ostvariti Hugh Grant, ujedno je i prva "glavna" za ovog britanskog glumca na jednom američkoj televiziji. Ove godine gledaćemo ga i u britanskoj seriji u produkciji BBC/Amazon - A Very English Scandal, s elementima kriminalističke komedije, u kojoj glumi vođu jedne političke stranke.

S druge strane, Nicole Kidman bila je Queen Atlanna u blokbasteru Aquaman, a standardno glumi i u seriji Big Little Lies. Ove godine snimila je i filmove Boy ErasedDestroyer.

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    17.11.2018. 13:14
    Zanimljivo kako će funkcionisati Nicole Kidman, koja iza sebe ima pregršt dobrih filmova, serija i mini serija i po mom mišljenju katastrofalni Hugh Grant. Jedini ozbiljan i sobar film sa njim koji sam gledao je Extreme Measures. Sve ostalo mu je skoro sa primesama nekakve komike.
;

{{message}}

{{item.title}}