Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Ko će umreti od Avengers-a?

novosti

02.01.2019.

Ko će umreti od Avengers-a?

Ostalo je još samo nekoliko meseci do premijere Avengers: Endgame, kojim će biti stavljena tačka na prve tri "faze" Marvelovog univerzuma i započeto "novo poglavlje" ove priče!

U prethodnom filmu Avengers: Infinity War zli Thanos zbrisao je s lica Zemlje polovinu njenog stanovništva, uključujući i brojne superheroje, pa su gledaoci širom sveta ostali šokirani mogućnošću da i njihovi junaci "budu smrtni". U novom filmu preživeli superheroji okupljaju se i smišljaju plan kako da se suprotstave najvećoj pretnji koja se ikad nadvila nad čovečanstvom, ali niko nije siguran - ko je zapravo preživeo?

Surova istina, ili ne, tek moramo je prihvatiti - već sada znamo da će nas, na ovaj ili onaj način, zauvek napustiti neki od omiljenih superheroja! Producenti, naravno, brižljivo kriju informaciju o tome da li će se zaista sudbina tako sutovo poigrati s brojnim fanovima ove franšize, ali gotovo je izvesno da će nas u novom filmu napustiti bar jedan od "Osvetnika". Ko će to biti?

Ono što s sigurnošću može da se tvrdi jeste da s ovim, četvrtim filmom franšize, obaveze iz ugovora završavaju Chris Evans (Captain America) i Chris Hemsworth (Thor), a po svemu sudeći, mada to nije i zvanično potvrđeno - i Robert Downey Jr (Tony Stark/Iron Man)!

Naravno, ovo ne mora neizostavno da znači da će sva trojica i poginuti u Avengers: Endgame, ali dovoljno je da počnu špekulacije koje uveliko plaše fanove. U Holivudu postoje zagovornici teorije da će franšizi zaista potreban "novi početak", a s obzirom da je, recimo, Robert Downey Jr "u celoj priči" još tamo od 2008. godine i Iron Man - opasnost se nadvila! Ili, nije??? 

A, dok ne stigne velika odgonetka na ovo pitanje, evo i zvaničnog kastinga novog filma! Učestvuju: Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America), Mark Ruffalo (Hulk), Chris Hemsworth (Thor), Scarlett Johansson (Black Widow), Jeremy Renner (Hawkeye), Josh Brolin (Thanos), Brie Larson (Captain Marvel), Paul Rudd (Scott Lang), Don Cheadle (War Machine), Karen Gillan (Nebula), Chadwick Boseman (Black Panther), Tom Holland (Spider-Man), Sebastian Stan (Winter Soldier), Anthony Mackie (Falcon), Paul Bettany (Vision), Elizabeth Olsen (Scarlet Witch), Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Benedict Wong (Wong), Chris Pratt (Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Bradley Cooper (Rocket), Vin Diesel (Groot), Pom Klementieff (Mantis), Tom Hiddleston (Loki), Gwyneth Paltrow (Pepper Potts), Evangeline Lilly (The Wasp), Letitia Wright (Shuri), Jon Favreau (Happy Hogan), Tilda Swinton (The Ancient One), Frank Grillo (Crossbones), a tu su i Hiroyuki Sanada (The Wolverine) Katherine Langford (13 Reasons Why).

  • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • baho
    Senior translator
    02.01.2019. 13:51
    Ne znam zašto bi iko umro...
    Možda ode iza Avengera ili nešto tako. Možda smo se navikli da je, primjera radi, Robert Downey Jr, Iron Man, ali Iron Man je nešto što je mnogo starije od filma. Vrlo pogrešno je gledati na Marvelove junake samo kroz prizmu filma. Marvel je prije svega svijet stripa. Avengeri su nešto kao skup njegovih raznih junaka. Treba sve to posmatrati očima nekog američkog prosječnog čitatelja stripa.

    Recimo u prvom Iron Manu je Rhodeyja (War Machine, Iron Patriota ili kako se već ne zove) glumio Terrence Howard da bi ga kasnije zamijenio Don Cheadle.
    Hulka je u prvom filmu glumio Erci Bana da bi ga zamijenio Edward Norton, a kasnije Mark Ruffalo.
    Mislim, nema šanse da se Marver odrekne bilo kog lika. Uvijek može doći novi glumac.
    Može ga privremeno skloniti ili nešto slično. Mislim, možda lik umre ili ode, ali će se vratiti ovako ili onako.

    A konačno, uvijek postoji famozni reboot, pa haj'mo ispočetka. LOL
  • IgaBiva
    eXtreme member
    02.01.2019. 12:12
    Thanks Boozywoozy
  • Boozywoozy
    The Legend Of
    02.01.2019. 11:09
    Nebula mora umrijeti zato sto je dva puta napisana u postu :D
;

{{message}}

{{item.title}}