Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
The Vision and Scarlet Witch iz Marvela?

najave

10.01.2019.

The Vision and Scarlet Witch iz Marvela?

Jedna od potencijalnih novih serija koje će Marvel Studios razvijati za novi Disney "streaming" kanal biće i "The Vision and Scarlet Witch"! Na scenariju serije radiće Jac Schaeffer, jedan od scenarista Captain Marvel, a po liku koji je dočerala Elizabeth Olsen. A, takođe, tu će biti i Vision, koga je dočarao Paul Bettany.

Ova serija je samo jedna od nekoliko koje se razvijaju za novi Disney kanal, koji treba da proradi do kraja 2019. godine. Među ostalima su one u čijem središtu će biti Loki (koga je ostvario Tom Hiddleston), Bucky Barnes/Winter Soldier (Sebastian Stan) i Falcon (Anthony Mackie)...

Ipak, sve ove likove je pobio Thanos (Josh Brolin) u Avengers: Infinity War, pa se očekuje "smisleno rešenje" kako da se prave serije o njima!

Kanal Disney+ biče "skoncentrisan" na serije u kojima će glavni likovi biti superheroji "u vlasništvu Disneya", a koji će znatno biti "obogaćeni" nakon što se završi i postupak akvizicije 21st Century Fox. Uz planirane "spinoffove" Marvel Cinematic Universe, na novom kanalu biće mesta i za nekoliko serija zasnovanih na Star Wars filmovima, među kojima su, recimo, onaj zasnovan na liku koji je ostvario Diego Luna u Rogue One, ili “The Mandalorian” koji će režirati Jon Favreau, a glumiti Pedro Pascal.

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Boozywoozy
    The Legend Of
    10.01.2019. 19:45
    Mogli su 'ladno i Quicksilvera da vrate.
;

{{message}}

{{item.title}}