Novi horor del Tora

najave

29.01.2019.

Novi horor del Tora

Dok se nalazi na ovogodišnjem Sundance Film Festivalu, gde promoviše svoj poslednji film - avanturistički triler The Nightingale - rediteljka Jennifer Kent izjavila je da su počeli i pripreme za snimanje njenog sledećeg filma, i to kakvog!

Kent, koja je rediteljka i uspešnog horora The Babadook, priprema novi film, a partner u poduhvatu biće joj niko drugi do - Guillermo del Toro!

Detalji ove neobične saradnje još uvek se pažljivo kriju. Ne zna se ništa ni o scenariju novog filma, osim da će on biti u horor-žanru, u kome se, očigledno, i Kent i del Torro sasvim dobro snalaze.

"Nisam tajanstvena, ali nisam sigurna ni da mogu da pričam o tome. To je nešto zastrašujuće i zaista se divim del Toru i njegovom radu. Mislim da je on pravi umetnik, tako da sam uzbuđena što ću saznati još nešto više. Mi smo još uvek u ranim fazama razvoja zajedničkog projekta, izjavila je Kent. 

Del Toro, koji iza sebe ima fantazmagorična ostvarenja poput El laberinto del faunoCrimson Peak ili The Shape of Water i rediteljka The Babadook? Moglo bi da bude baš interesantno...

 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!