Sledeći Batman za dve godine

najave

31.01.2019.

Sledeći Batman za dve godine

Poznat je i datum premijere - 25.6.2021.

Međutim, tu nije kraj iznenađenjima, jer, došlo je vreme i da se Ben Affleck oprosti od uloge Mračnog viteza, koju je, rekli bismo, uspešno nosio u Batman v Superman: Dawn of JusticeSuicide SquadJustice League. Razlog za ovakvu odluku čelnika studija, kako kažu, nipošto nije u tome što su nezadovoljni Affleckom, već, jednostavno, zato što će "novi" Bruce Wayne biti fizički mlađi, jer će se u novom filmu pripovedati o njegovim mlađim danima...

Warner Bros. je još ranije saopštio i da će reditelj i scenarista novog filma biti Matt Reeves, koji iza sebe ima i veoma uspešne hitove poput War for the Planet of the Apes ili Dawn of the Planet of the Apes, pa mnogi fanovi s pravom očekuju jedan od boljih filmova franšize.

Reeves je "uskočio" u priču u drugom mesecu 2017. godine, nakon što se iz projekta povukao sam Affleck, koji je trebalo da režira novi film, dok mu je partner u koscenarističkom poslu trebalo da bude Geoff Johns.

Još uvek se ne zna ko će biti novi mladi Bruce Wayne - konkurs je otvoren!

 

 • Komentari (5)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Stole Haringa
  eXtreme member
  02.02.2019. 06:27
    Prvi Betmen mi je dobar zbog Džeka Nikolsona koji je, bar za mene, najbolji Džoker do sada.  Afleka sam gledao u ulozi Betmena i nisam imao zamerke. Nisam stigao jer se uglavnom krio iza kostima. [učitaj cijeli komentar]
 • beogradski
  eXtreme member
  01.02.2019. 18:36
  Boosywoozy odgledacu, ne zurim ) Kad mi bude nadoslo. Ko zna mozda sva 3 za redom. Maybe tonight, maybe not ) Sto se tice mog ''poduzeg texta, sto bi nas ''Lane'' Gutovic rekao ''ne moze da skodi'' ) VLL72 slazem se za ono ranije, zato i nisam svaki taj ni gledao. Niiti onaj gde je ''Arnie''. Ne znam, da li je Arnija sramota te uloge iz ove perspektive))) A ni manje ni vise nego Joel Schumacher je rezija.
 • VLL72
  Active member
  01.02.2019. 11:27
  Sve pre Nolana i Bejla je bilo blaga komedija. To je max što se tiče Zbetmena (ko zna vic o Betmenu u Meksiku, taj se nasmejao sigurno ;-) na pominjanje pojma Zbetmen.