Novi Wolverine i stari Deadpool

novosti

06.02.2019.

Novi Wolverine i stari Deadpool

Kompanija Disney ima svoja pravila. Nakon nedavnih velikih "udruživanja" na tržištu, neminovno su se nametnula i pitanja - kako će se to odraziti na neke baš voljene filmove. E, pa evo kako...

Prvo - dobra vest za fanove Deadpool! Bob Iger, direktor kompanije, izjavio je da će omiljeni junak i u novom filmu nastaviti s korišćenjem "neprimerenog" rečnika!  

“Nastavićemo u tom smeru", obećao je Iger. "Postoji određena popularnost takvog tipa filmova (oznake R).". Takođe, Iger je nagovesto i da novi film ove franšize neće biti snimljen pod tradicionalnom "Marvel" ili "Disney" odrednicom, "već će kompanija pažljivo brendirati R-filmove, tako da neće izazivati nedoumice kod tradicionalnih potrošača.".

Šta god to značilo, čini se da predstoje zanimljivi dani za obožavaoce ovog netipičnog superheroja, pogotovo što se šuška da bi on mogao da pronađe svoje mestu i kao The Avengers.

Ali, s druge strane, fanovi The Wolverine, mogu da se nađu na velikom iskušenju. Disney uskoro treba potpuno da zarši "preuzimanje" Fox, što znači da će postati i vlasnik franšiza X-MenFantastic FourKevin Feige će tako postati zadužen za njihov dalji razvitak, a on je već izjavio da novi The Wolverine neće biti - Hugh Jackman! Lauren Shuler Donner, producentkinja svih filmova franšize X-Men, dodala je da je Jackman "jednostavno, prevazišao tu ulogu". 

Dakle, raspisana je potraga za novim glumcem. Imate li ideju ko bi to mogao da bude?

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Black Raven
    eXtreme member
    07.02.2019. 15:45
    Zar opet reprize starih superheroja??? Amerikanci imaju 1000+ superheroja u svojim stripovima, a snimaju filmove samo o 10-20 lika.