Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Da li nam predstoji Bohemain Rhapsody 2 ?

novosti

12.03.2019.

Da li nam predstoji Bohemain Rhapsody 2 ?

Pitanje koje uopšte nije bez osnova! 

Rudi Dolezal, dugogodišnji reditelj muzičkih spotova grupe, izjavio je da članovi benda Queen ozbiljno razmišljaju o tome da se upuste u avanturu snimanja nastavka Bohemian Rhapsody!

"Jim Beach, menadžer benda, možda ima planove za nastavak filma, koji bi govorio o danima nakon 'Live Aid'", izjavio je.

Film u kome je Remi Malek dominirao kao Freddie Mercury, pokazao se veoma uspešnim i u svetskoj distribuciji, postavši tako najisplativiji biografsko-muzički film svih vremena. Ideja da novi film nastavi tamo gde je prethodni stao ("Live Aid") možda se i neće svideti mnogim fanovima grupe. ali svakako da ima materijala da se ispriča neispričano, jer je Freddie živeo i radio još šest godina nakon čuvenog koncerta.

Trenutno, Queen nastupa s Adamom Lambertom, drugoplasiranim iz šou-programa "American Idol". Adam Lambert pridružio se bendu 2011.godine, nakon što je u bendu nekoliko godina bio Paul Rodgers, bivši frontmen grupe Bad Company.

A. vi? Da li biste vi voleli da vidite "Bohemian Rhapsody 2"?

  • Komentari (7)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    17.03.2019. 17:38
    E meni je to jos na usb-u i ko zna kad cu ga pustiti. Ma tu je money money money zbog eventualnog nastavka, ali nije rec o grupi Abba zbog Money Money Money nego Queen ) Living on my own )
  • Stole Haringa
    eXtreme member
    17.03.2019. 02:11

      Osvežili ste mi memoriju. Zaboravio sam na film koji mi se buđavi na hard disku. Obaška što nisam znao da su još aktivni. Od ovog može da ispadne serijal od nekoliko filmova. Stari Kvin sa Fredijem i novi bez njega.
  • lale22
    member
    15.03.2019. 14:07
    i ovaj Adam Lambert izgleda mi ko tetkica
;

{{message}}

{{item.title}}