Film o Eltonu Johnu kažnjen zbog seksa

najave

25.03.2019.

Film o Eltonu Johnu kažnjen zbog seksa

Nakon ogromnog uspeha koji je postignut s Bohemian Rhapsody, holivudski moguli odlučili su da još jedan veliki muzičar dobije svoj "biopic". U pitanju je Elton John, a premijera filma o njemu Rocketman očekuje nas 31.5.2019. godine.

Ipak, novi film još od najave izaziva kontroverze, a one su posebno potkrepljene informacijom da je film dobio oznaku "R" zbog scena seksa, ali i upotreba narkotika. 

Taron Egerton, kao Elton John i Richard Madden, kao John Reid, bivši muzički menadžer (koga glumi Aidan Gillen u Bohemian Rhapsody) u strastvenom su seksualnom  činu, koji su i glavni razlog zbog kojih je film dobio pomenutu cenzorsku oznaku. Priča se da je reditelj Dexter Fletcher bio pod velikim pritiskom da izbaci ili bar skrati pomenutu scenu, kako bi film dobio oznaku "PG-13", ali da to (još uvek) nije uradio. A, šta je zaista u toj sceni? Pa oni koji su je videli, kažu da protagnsti nekoliko puta upotrebljavaju psovku na "j", kao i da se vidi "frontalna golotinja", dok neko "šmrče kokain". 

Da li je ovolika priča o svemu tek još jedan marketinški trik producenata? Ili se, zaista, nešto "veliko" pomalja "iza brda"? Tek, reditelj Fletcher kaže da je dobro da se već sada toliko priča o filmu, "mada on još nije potpuno gotov" - ma šta to značilo...

 • Komentari (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Stole Haringa
  eXtreme member
  30.03.2019. 01:42
    Dekster i Edžerton opet zajedno. Dobar im je bio Edi Orao, kako će ovo izgledati ostaje da se vidi.  Zanimljivo je kako isforsirani "gej" filmovi dobro prolaze kod nekih kritičara i na IMDB-u dok ih publika izbegava. Ko je gledao i ko se još seća filma Behind the Candelabra (2013) ?  Visoka ocena, odlični glumci a film je realno zaboravljen.  Što se cenzure tiče, mogu da rade šta žele. Čitao sam šra su braća Kinezi uradili sa Rapsodijom. Toliko su je isekli da film ne bi mogli ni autori da povežu u smislenu celinu. [učitaj cijeli komentar]
 • marconny
  member
  28.03.2019. 22:33
  danas je fora biti gay. dobiješ bar ulogu, ak ne svoj film
 • kadetoni
  Titlovi staff
  25.03.2019. 22:55
  A jel sledeći film o Boj Džordžu, pa možda o Rod Stjuartu? Čisto da znam koji je motiv snimanja takvih filmova.