Reebok Forever Floatride Energy - tenisice koje vraćaju izgubljenu energiju

blogovi

11.04.2019.

Reebok Forever Floatride Energy - tenisice koje vraćaju izgubljenu energiju

Reebok, svjetski poznati fitness i lifestyle brend, lansirao je novu generaciju trkačkih tenisica po najpristupačnijoj cijeni do sada. Tenisice Reebok Forever Floatride Energy sinonim su elegancije te su prilagođene svakom trkaču tako da mu omogućuju maksimalan povrat energije uz najintenzivniju aktivnost.

Modernog su izgleda te sadrže Reebokovu najnoviju Floatride Energy pjenu koja se nalazi na samom središtu đona. Upravo uz kombinaciju lagane pjene na đonu, i gornjeg, mrežastog i prozračnog dijela tenisice, svaki će trkač otkriti savršenu ravnotežu između udobnosti, fleksibilnosti i responzivnosti.

Glavni direktor Running proizvoda u Reeboku, Scott Daley, najavio je Reebok Forever Floatride Energy kao novu generaciju tenisica prilagođenih svim atletičarima diljem svijeta. One su zbog svojih performansa svojevrsni iskorak i evolucija Reeboka, jer riječ je o tenisicama koje svojim značajkama pružaju povrat energije i potpuno novi doživljaj kod svih sportskih aktivnosti.  

Želite li biti elegantni i moderni te u isto vrijeme ostvariti najbolje sportske rezultate, isprobajte revolucionarne Reebok Forever Floatride Energy tenisice po najpristupačnijoj cijeni. Možete ih pronaći u Reebok FitZoni u Arena Centru te kod Reebokovih maloprodajnih partnera: Ferivi Sport, Top Sport i Sport Vision po cijeni od 749,00 kuna.

Više informacija na https://reebok.hr/floatrideenergy/

 • Komentari (20)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • beogradski
  eXtreme member
  12.04.2019. 21:29
  Hmm... A kakve ovo ima veze sa filmom/serijom? Isto tako onomad i SP u fudbalu. Ako je neko platio reklamu onda ok ) I ako nije, opet sa moje strane ok, jer od mene ni iz dzepa ni u dzep))) I ne treba patiti od BRANDova. Kupujte ono sto vam se svidja a ne sta je ''in''.
 • adm1r
  Senior translator
  12.04.2019. 12:34
  I prevodim zedne preko vode.
 • Boozywoozy
  eXtreme member
  12.04.2019. 12:20
  Bavi,laze,prevodi babe preko pjesackog,žigolo,żentlmen Pa ovo je jedina stranica za kojoj do sad nisam banovan,zna adm1r. Hvala vam sto imate strpljenja za mene,nadam se da cemo se druziti jos puno godina [učitaj cijeli komentar]