Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Sprema se The Collector 3

najave

05.05.2019.

Sprema se The Collector 3

Glumac Josh Stewart, mada ne baš prepoznat kao sam vrh holivudske scene, poznat je fanovima horora kao neizostavni deo sad već trilogije The Collector, započete još 2009. godine.

Tri godine kasnje - 2012 - usledio je nastavak The Collection, a sada je, još sedam godina kasnije, i zvanično najavljen treći deo - The Coll3ctor!

Josh Stewart je podelio na svom Twitter nalogu poster novog filma, koji bi ponovo trebalo da režira, kao i u prva dva slučaja - Marcus Dunstan (u međuvremenu, 2016. godine, snimio i horor The Neighbor.

Za sada još nema informacija o radnji novog filma. Da podsetimo, u prva dva glavni lik je sitni kriminalac koji, u potrazi za novcem, u prvom filmu provaljuje u istu kuću kad i maskirani mnogo opasniji lik nazvan The Collector, čime i sam postaje njegova meta, pokušavajući da izbegne smrtonosne zamke koje je ovaj postavio po dotičnoj kući.

Sličan zaplet "krasi" i drugi film, koji, ipak, nije uspeo da ponovi finansijski uspeh prvog, pa se dugo sumnjalo u dalji nastavak "franšize".

Sada je, međutim, zahvaljujući Joshovoj objavi, i zvanično potvrđeno da će Arkinu (liku koga Stewart tumači) biti data još jedna šansa. 

Da li ste gledali ove filmove? I šta očekujete od novog?

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

;

{{message}}

{{item.title}}