Daenerys pije Starbucks

novosti

07.05.2019.

Daenerys pije Starbucks

Svet je odavno postao jedna velika reklama. Čak je i umetnost sve više u marketinškim raljama, ako i nije oduvek bila. Ali, ono što je viđeno u najnovijoj epizodi Game of Thrones, prevazišlo je čak i sve dobre ukuse (koje krase pomenutu kafu...).

Naime, u četvrtoj epizodi osme sezone edne od najpopularnijih fantasy serija ikada, jedan od glavnih likova - Daenerys - nalazi se za stolom na kom stoji i šoljica "Starbucks" kafe!? Slučajan previd skupe produkcije? Pa, ne mora baš da bude...

"Zmajevi piju šta god hoće", umesto pravdanja, napisale su glavešine "Starbucks" na svom Twitter nalogu. "Zapanjeni smo da nije naručila 'Zmajevo piće'", dodali su...

"Latte koji se pojavio u epizodi, jeste greška...", dolio je ulje na vatru HBO u, takođe zvaničnom saopštenju. "...Daenerys je naručila biljni čaj."

Šta vi mislite - slučaj ili namera?

 • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Danilo-Naissus
  Junior moderator
  07.05.2019. 16:38
  Obzirom da je ovo HBO produkcija sa milion kontrolora... lepo unovčena reklama.Iskreno, video sam tek iz ponovnog gledanja scene posle ovog članka.     Šta je sledeće... čizme sa oznakom NIKE/PUMA/ADDIDAS... Zaboravljen pepsi ili kola, fanta, sprite,... Tipujem... zvoni Apple mobtel zaboravljen pored Iron tron-a u završnoj sceni.       
 • Boozywoozy
  eXtreme member
  07.05.2019. 07:43
  Ako malo bolje pogledate sliku,vidjecete davno izgubljenog sina Mitra Mirica,tamo u mraku,on ce da preuzme zeljezni tron.