Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Uma Thurman i John McTiernan u SF akciji

najave

10.05.2019.

Uma Thurman i John McTiernan u SF akciji

Film će se zvati Tau Ceti 4, a proslavljeni John McTiernan biće reditelj, ali i scenarista!

Radnja budućeg SF hita dešavaće se na četvrtoj planeti Tau Ceti solarnog sistema. Iznenada, tri stranca, "teško naoružana" počinju da seju strah među pripadnicima vladajuće strukture i planetarnim oligarsima, ubijajući "koga god stignu"...

Za sada nema detaljnijih informacija o ulozi koju će ostvariti Uma Thurman, ali se zna da će se nasuprot nje naći Travis Fimmel (WarcraftLean on Pete...).

Takođe, još uvek se ne zna ni datum premijere. Projekat će biti predstavljen distributerima na ovogodišnjem Cannes Film Festivalu.

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    10.05.2019. 16:55
    I da... ya svoje godine i ne izgleda nešto imšresivno. Baš naprotiv. Jer kad sam je video u Kući koju je sagradio Džek, ili Kuća koju je sagradio Dilom a sve to srušio fon Trir.
  • beogradski
    eXtreme member
    10.05.2019. 16:42
    Pa i nije da obećava. Na žalost ali mislim da je Uma na neki način postala muški Nocolas Cage, samo što je narawno mnogo bitnije, da ona kao ime nije pala u svetu filma. A zbog čega sam je uporedio sa Nicolas Cage-om je sledeći. Naime, Quentin Tarantino je mnogim nekim filmskim imenima pomogao, bilo da su to bile zvezde padalice ili... Recimo učinio je kako se kaže medveđu uslugu Michael Madsen-u koji je ostao zarobljen u tim nekakvim ulogama. A Uma je ostala izbezumljena u tom mixu magic bullet-a pomenutog režisera. U Kill Bill je nekakav vrhunski ubica sa mačem a u Pulp Fiction junkie addict. I sve u svemu, počela je da izgleda izbezumljeno. A vala i saradnje sa pomenutim režiserom i takođe saradnja sa von Trier-om su nalik nekakvih neuspelih eksperimenata. Kao gde se pojavljuje u filmu The House That Jack Built, gde je Danac potvrdio da se treba iybegavati. A treba uzeti u obzir da John McTiernan nije ništa snimio od 2003 godine. Taj poslednji mu je onaj dobar Basic. Iza sebe takođe ima dobre filmove kao što su Predator, Die Hard, Die Hard With a Vengeance i The 13th Warrior. A da se ne zaboravi njegov rimejk filma Rollerball je bio flop.
;

{{message}}

{{item.title}}