Turska horor franšiza u napadu

novosti

10.05.2019.

Turska horor franšiza u napadu

Prošlo je samo nešto više od godinu dana otkako je turski horor Alem-i Cin poharao tamošnje bioskopske blagajne. Priča u čijem središtu je strašni demon koji poseda ljude očarala je brojne gledaoce, tako da i nije iznenađenje što su producenti veoma brzo snimili i nastavak -
Alem-i Cin 2 - koji je, upravo, krenuo stazamo svog prethodnika.

Ovaj put, turska policija istražuje misteriozni nestanak jedne devojke. Salih Hodja je glavni osumnjičeni. Niko mu ne veruje kada priča o paranormalnim stvarima s kojima se susreo, u vezi s Yusufom, sinom policajca Yakupa. Yusufa je zaposeo strašni demon iz prvog filma. Policajac Yakup mora da se suoči s mračnim silama i pitanjem da li da poveruje Salihu u vezi košmara kroz koji prolazi njegov sin. 

Film je za tri dana prikazivanja zaradio 68.093 dolara, čime se probio na drugo mesto najgledanijih filmova u ovoj zemlji, odmah iza nedodirljivih Avengers: Endgame.

Verujete li vi u turske horore?

 • Komentari (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • robin12345
  Senior translator
  10.05.2019. 19:48
  Nisam gledao ništa osim šprance -horror Siccin, koja uopće nije loša. Mada su sva tri na isti kalup. Svidjelo mi se. No ovaj film o kojem pišeš ima stvarno mizernu ocjenu, 3.6 na IMBD. Nisam ovisnik o ocjenama, no iznenađen sam da mu sami Turci nisu napumpali ocjenu, kao što inače rade.
 • beogradski
  eXtreme member
  10.05.2019. 19:31
  NNC Black Raven )
 • Black Raven
  eXtreme member
  10.05.2019. 18:58
  Ova mini-serija Sahsiyet izgleda zanimljivo, hvala Beogradski! IgaBiva hvala, ide ovaj film na listu. Pogledaću prvo prvi deo filma da vidim da li je toliko dobar horor.