Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Hitler, moj imaginarni prijatelj

najave

13.05.2019.

Hitler, moj imaginarni prijatelj

Taika Waititi, dete starosedeoca i majke jevrejke, snimio je provokativan film - satiru - od koje se očekuje da "protrese" mnoge krugove filmske industrije s sve četiri strane okeana., U pitanju je film Jojo Rabbit, čija je premijera zakazana za 19.10. 2019. pod okroviteljstvom Fox Searchlight.

U glavnim ulogama nalaze se Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Rebel Wilson, Stephen Merchant i Alfie Allen.

Radnje ove "anti-mržnjački" nastrojene satire iz Drugog svetskog rata, prati mladog Nemca (Roman Griffin Davis), koga je odgajila samohrana majka (Scarlett Johansson) i koji ima samo jednog imaginarnog prijatelja po imenu Hitler (Waititi). Njegov naivni patriotizam nalazi se na ispitu, kada sretne mladu i zgodnu devojku (Thomasin McKenzie) koja menja njegove poglede na svet.

Ovaj film je prvo rediteljevo dugometražno ostvarenje nakon Thor: Ragnarök odnosno Hunt for the Wilderpeople, a zasnovano je na romanu "Caging Skies", čija je autorka Christine Leunens.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}