Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
The Purge nastavlja dalje

najave

14.05.2019.

The Purge nastavlja dalje

Legenda kaže da tim koji dobija ne treba menjati. Odnosno - franšizu. Tako se ponašaju i producenti The Purge, koji uveliko najavljuju novi - peti deo!

Zna se i kada - premijera The Purge: Survival biće 10.7.2020.

Prethodni film - The First Purge postao je najisplativiji deo franšize, zaradivši 69,5 miliona dolara u SAD. Ukupno, svi filmovi serije zaradili su 285 miliona dolara, a s obzirom da su snimani relativno skromnim budžetom, ovo se smatra velikim uspehom. 

Osim prvog, već pomenutog filma, i ovog, četvrtog, snimljeni su još i The Purge: AnarchyThe Purge: Election Year, kao i TV serija The Purge.  

U novom filmu glavni likovi su Blake Simmons i njen verenik, Colin Ford, koji su pozvani u kuću njene majke, Laurel, da provedu čuvenu noć pročišćenja. Ispostavlja se da je to zamka da se ubije Blake, kako bi se sutradan naplatila njena polisa životnog osiguranja.

Šta mislite o svemu ovome?

  • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    17.05.2019. 12:49
    Odgledao sam svaki deo ali kao što sam napisao i za Saw, enough is enough. Stvarno ga preteraše koliko delova. Pogotovu horor filmovi a po;eli su i sa oim Marvel i DC junacima. A i Fast and Furious isto. Ovakvim tempom Purge ée se kao da li 8,9 ili 10 deo Wrong Turn-a snimati na lokaciji Bugarska ) I ponavljam, nije nedostatak ideja, nego im najlakše tako 5,6....10 deo ili rimejk ovog rimejk onog...
  • Wida
    Uploader
    15.05.2019. 16:17
    Pogledao cijelu franšizu pa ću najverojatnije i svaki novi koji izađe.

  • Boozywoozy
    The Legend Of
    14.05.2019. 22:43
    Ni zadnji nisam pogledao do kraja koliko me smorio... Ovaj novi pogotovo necu.
;

{{message}}

{{item.title}}