Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Mindhunter 2 još malo

najave

16.05.2019.

Mindhunter 2 još malo

Prije dve godine, točnije 13.10.2017, David Fincher kao producent je imao premijeru odlične thriller serije Mindhunters, snimljene za Netflix. Autor serije je Joe Penhall, a serija se bavi počecima kriminalističke psihološke forenzike i profiliranja. Dva detektiva, Holden Ford (Johnatan Groff) i Bill Tench (Holt McCallany) obavljaju intervjue sa serijskim ubojicama u nadi da će proniknuti u tajne njihove izopačenosti, te na taj način predvidjeti buduće krvave zločine. Sva tri glavna lika, uključena je i psihijatrica Debbie Mitford (Hannah Gross), utemeljena su na stvarnim likovima iz nedavne FBI prošlosti.

Prva sezona je pobrala hvalospjeve i kritike i publike, te je među najuspješnijim tv serijama 2017. godine.

Što međutim  možemo očekivati od druge sezone ove serije? Najvažnije jeste što je ekipa kompletna, od autora do producenata, pa do za publiku najvažnijih - glumaca iz prve sezone. Radnja serije se seli u Atlantu, u razdoblje 1979-1981, doba slučaja „Umorstva djece u Atlanti“, koji je potresao SAD. Ubijeno je ukupno 28-oro djece, svi redom crne boje kože. Kao dodatna zanimljivost se navodi i nastup Damona Herrimana kao Charlesa Mansona, nakon što je isti glumac već igrao Charlesa Mansona u Tarantinovom filmu Once Upon a Time... in Hollywood.

Premijera druge sezone je udarni Netflixov ljetni tv hit, naime Charlize Theron, u ulozi producenta, najavila je premijeru za skorašnji kolovoz 2019.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}