Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

I Saw ide u reboot

najave

17.05.2019.

I Saw ide u reboot

A, pokrovitelj će biti niko drugi do - Chris Rock!

Poznati glumac udružio se s Lionsgate i Twisted Pictures, u nameri da započne potpuno novi život među fanovima poznate horor-franšize.

Premijere novog viđenja Saw očekuje nas 23.10.2020.

"Veliki sam obožavalac ove franšize, još otkako sam video prvi film 2004. godine", izjavio je Rock.

Adaptaciju scenarija uradili su Pete Goldfinger i Josh Stolberg, po priči koju je zamislio lično Rock. Reditelj poduhvata biće Darren Lynn Bousman (St. AgathaAbattoir...), koji je i sam režirao čak tri filma "ozloglašene" franziše - Saw IISaw IIISaw IV!

A, šta vi mislite o ovom poduhvatu?

  • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Boozywoozy
    The Legend Of
    18.05.2019. 19:41
    Nebi ga snimali da ne znaju da je to cista zarada. Naprave dobar trejler,narod ce poletjeti u kina a poslje kao da je bitno kakvi su utisci. Bitno je da se zaradilo. Pomalo iscekujem film ali kao sto kolega gore iznad rece,sto je previse,previse je.
  • banisa2006
    Translator
    17.05.2019. 14:54
    jedva cekam...
  • beogradski
    eXtreme member
    17.05.2019. 12:41
    Saw je mogao da se gleda. Bilo koji deo. Ali da se razumemo. Što je mnogo mnogo je. Preterano. Čemu sve to. Znači toliko smo videli tih nastranih i monstruoynih igrarija. A vala i na kraju onog poslednjeg dela, ona scena gde se onom liku glava bukvalno rascvetala je prejeftina bila. I Purge nema više razloga da ide dalje. Svi ti horori i Noć veštica 2018 je ok ali neka to bude to. Horor film Pogrešno skretanje, takođe prvi deo skoro pa kultni što se tiče tog žanra ali kasnije iz nastavka u nastavak sve slabije i slabije, da bi se došlo do lokacije Bugarska. Setimo se i filma Vrisak, opet je to krenulo nizbrdo a prvenac je takođe kultni što se horor žanra tiče. Pa Finalna destinacija takođe i Znam šta ste radili prošlog leta. Nije nedostatak ideja nego im je ovako najlakše. Daj masi neki horor gde je krvi na sve strane ili neku komediju da se cerekaju i kikoću ili neka akciona pucačina sa primesama komedije ili nekakvog strip junaka i daj im kokice i koka kolu i sve dok se pune blagajne i kasica prasica sve će biti u redu. Zahvaljujući ovom sajtu titlovi.com, pravi fan filma i serije, može da skine prevod nekog nepoznatog španskog,francuskog,italijanskog,turskog,ruskog filma ili nilo koje kinematografije, ali taj kao film nije potnat. Ali Bogu hvala pa nisam blockbuster ovisnik. I btw, Kris Rok mi je oduvek bio antipatičan. A Jigsaw je ušao u kultne likove ali enough is enough.
;

{{message}}

{{item.title}}