Da li ste potpisali Game of Thrones peticiju?

novosti

19.05.2019.

Da li ste potpisali Game of Thrones peticiju?

Možda je poslednja sezona čuvene serije najgledanija ikada (više od 17 miliona gledalava nedeljno), ali istina jeste i da je više od milion fanova potpisalo peticiju da se poslednje epizode - snime ponovo!

Do ove subote, više od milion ljudi potpisalo je peticiju na sajtu Change.org, da se uradi remake osme sezone, tvrdeći da su autori David Benioff i D.B. Weiss “očajno nekompetentni kada nemaju izvorni materijal (odnosno knjige) da se na njih oslone”

Autor peticije jeste izvesni Dylan D, koji kaže da je započeo "pobunu" zbog razočaranja i frustracije, i da ne očekuje da HBO reaguje zbog masovnog poziva za promenom. Dylan je citirao i Jokera - Heatha Ledgera - "Nije u pitanju novac, već da pošalješ poruku"...

Za sada, zaista, i nema reakcije od HBO.

 

 

 • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Danilo-Naissus
  Titlovi staff
  21.05.2019. 20:49
  Realno, ta peticija nema efekat ALI......mislim da publika jasno i glasno treba da kaže šta misli o seriji GoT i Glupanu i Tupanu.Džaba našminkani IMDB, džaba odglumljena reakcija publike,... Sezone 6,7 i 8 su bile sve slabije, svi znamo zašto.Jedino mi je drago što će D&D ostati zapamćeni po katastrofalnom scenariju pomenutih sezona i da im se neće dati pristup da unerede još neke serije.Naravno, nisu oni jedini ali su odličan primer. Dugo se ćutalo nad silovanim ekranizacijama Stivena Kinga. Ko je čitao i gledao npr. Dalas '63 aka 11.22.63. (ili slično) zna o čemu govorim.Krčkalo se nezadovoljstvo u zadnjih 3-4 godina, vreme je bilo da dođe do erupcije negodovanja.Napokon da se čuje i glas publike.
 • 19.05.2019. 21:31
  ne znaju kako da nastave zivot bez GOT a... pa ocajnicki zele jos koju epizodu