Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Dobitnica Oscara Octavia Spencer u horroru...

najave

21.05.2019.

Dobitnica Oscara Octavia Spencer u horroru...

Krajem mjeseca, 31.5.2019, u kinima se otvara psihološki horror Ma u produkciji Bloomhouse, a u distribuciji Universal Pictures. Posebnost ovoga horrora je što u naslovnoj ulozi ima Oskarovku Octaviju Spencer, dobitnicu kipića za najbolju sporednu ulogu u „Tajni život kućnih pomoćnica“, 2012 godine.

Jedna od najistaknutijih crnih glumica zadnjih godina, Octavia Spencer je Sue Ann usamljena postarija gospođa koja živi u malenom gradiću u Ohiu. Sprijatelji se s hrpom adolescenata kojima kupuje piće, a dozvoli im da se zabavljaju u njenom podrumu. Uz neka mala pravila: Netko uvijek mora ostati trijezan (da povede brigu o ostalima). Nema psovanja, a najstrože je zabranjeno ići na kat. Što se desi kada se pravila gđe Ma prekrše? Strpjet ćemo se do kraja mjeseca, pa sami otkriti.

Osim Octavie Spencer, u filmu nastupaju Juliette Lewis, koja je nedavno imala malu ali zapaženu ulogu u seriji The Act, zatim Luke Evans (The Hobbit: An Unexpected Journey, The Alienist). Film režira Tate Taylor, (The Girl on the Train i The Help). Upravo je ovaj zadnji film- poznat i kao „Tajni život kućnih pomoćnica“ veza s Octavijom Spencer, za koji je ona nagrađena Oscarom.

Horror s tako dobrom i nagrađivanom glumicom? Ne može biti loš, dakako. A koliko je pak dobar, saznat ćemo vrlo brzo.

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    21.05.2019. 16:24
    Da ne kazem tj ne napisem ''odvatna'' )
  • beogradski
    eXtreme member
    21.05.2019. 16:23
    Oktavija Spenser mnogima deluje ;;simpa'', barem sam stekao takav utisak, dok je meni poprilicno antipaticna.
;

{{message}}

{{item.title}}