Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
NOS4A2 - Stiže nam Nosferatu..

najave

27.05.2019.

NOS4A2 - Stiže nam Nosferatu..

Horror serije više nisu rijetkost kao nekada na tv ekranima. Prisjetimo se samo sjajne Netflixove serije The Haunting of Hill House za koju se priča da ide druga sezona oko Halloweena ove godine. Do tada imamo još vremena za popuniti. A zato se između ostaloga bude pobrinuo AMC sa svojom hit serijom NOS4A2. Odmah najvažnije, serija se otvara već za tjedan dana, točnije 2.6.2019. Imat će 10 epizoda, a glavnu ulogu ima Ashleigh Cummings, Australka rođena u Saudi Arabiji. Ona bude imala pune ruke posla s Charliem Manxom, tajanstvenim zlobnim starcem koji kidnapira djecu nakon što im ubije roditelje. Manxa glumi Zachary Quinto (Heroes), za kojega se bar fizički, može reći da je zgoditak za ulogu.

Serija je adaptacija novele Joe Hilla pod istim imenom, a za one koji ne speluju engleski baš dobro, NOS4A2, da to učinimo mi: NOS-FOR-A-TU, eto kako zakučasti naslov, bude odgonetnut u sekundi.

Ono što još mogu napisati je da se epizode budu prikazivale u tjednom ritmu, znači ništa od maratona, no to nije toliko bitno. Važno je da horror serijali više nisu ograničeni na teen serije tipa Buffy i hrpe gumenih maski kojima „plaše ljude“ od 10-12 godina. Da li ovo bude baš jezovito, teško je reći, no da bude ljudi koji jedva čekaju horror serije, to je puno vjerojatnije.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}