Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Napijao glumce da bi snimili pravi seks

novosti

29.05.2019.

Napijao glumce da bi snimili pravi seks

 Reditelj Abdellatif Kechiche, autor kontroverznog i provokativnog  La vie d'Adèle, koji mu je doneo "Zlatnu palmu" u Kanu 2013. godine, sada je ponovo ustalao javnost događajima u vezi s svojim novim filmom.

Naime, on je optužen da je za potrebe snimanja scena seksa u Mektoub, My Love: Intermezzo svoje glumce napijao kako bi što opuštenije i uverljivije snimili scena seksa! 

Ovaj film, prikazan na poslednjem Kanskom festivalu, zapravo je svojevrstan nastavak filma Mektoub, My Love: Canto Uno iz 2017. godine, mada ne direktno povezan. Zapravo, mnogi kritičari kažu da je njegov novi film, četiri sata dug snimak različitih žena koje plašu po klubovima i zatim se upuštaju u različite "intimne" veze. A, da bi snimao takve scene što uverljivije, izgleda da se Kechiche obratio alkoholu za pomoć! 

Za sada je izvor ovih optužbi još uvek anoniman, mada se informacija pojavila u francuskim novinama. "Reditelj je satima snimao scene u noćnom klubu, i to se proteglo duboko u noć", napisali su. "Apsolutno je želeo da snimi prave scene seksa, a glumci to nisu želeli. Ali, on je insistirao, i pošto su sati prolazili, a sve se više konzumirao alkohol, uspeo je da dobije šta je želeo!".

Kada se ovome doda da je kontroverzni reditelj nedavno optužen i od strane anonimne 23-godišnje glumice za seksualno uznemiravanje (tvrdi da je otišla sa njim na večeru, a zatim se sutradan probudila pored njega bez donjeg veša, ne sećajući se ničega), cela stvar o njegovom "filmskom" umeću još više dobija na težini.

Šta mislite o svemu?

  • Komentari (9)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    30.05.2019. 22:55

       Teško žabu u vodu naterati Tongue

       Dotičnom nije bilo teško da nagovori "filmsku ekipu" da se "ponaša" po noćnim klubovima. Isto važi i za glumicu koja se probudila pored reditelja. Podseti me ovo na čedu koji je šatro rekao da su mu sipali piće u droguCry

      Dobra reklama i ništa više od kratkotrajnog izvora veselja.
  • cersei
    Junior translator
    30.05.2019. 20:52
    SranjeLOLLOL
  • Boozywoozy
    The Legend Of
    30.05.2019. 20:51
    Za njih vise nema nade.
;

{{message}}

{{item.title}}