Kupite Soprano kuću

novosti

01.06.2019.

Kupite Soprano kuću

Oglas je postavljen!

Ako želite da se baškarite u kući koja je ranije pripadala čuvenoj mafijaškoj porodici Soprano (bar u seriji), naravno, uz okućnicu, treba da, za početak, spremite 3,4 miliona dolara. Jer, kuća ide na licitaciju, pa ko da više.. 

Kuća u kojoj je snimana čuvena serija ima četiri sobe, "četiri i po" kupatila i garažu za dvoje kola. Takođe, u cenu je uračuna i jednosobna "gostinjska kuća". A, zna se i da za godišnje poreze treba izdvojiti dodatnih 34.005 dolara (ne zaboravite tih pet)!

Da budemo precizniji, zapravo, nije cela serija snimana u kući, već samo probne scene, da bi, zatim, isti enterijer bio napravljen u studijima u Queens-u. Ipak, svi eksterijeri, među kojima i "kultna" uvodna scena u kojoj Tony Soprano uzima novine, snimljeni su baš na istom mestu.

Porodica Recchia, pravi vlasnici kuće, žive u noj već 32 godine, Tokom šest sezona The Sopranos, kuća je korišćena 30-50 puta kako bi "ugostila ekipu".

U oglasu za prodaju kuće navedeno je i da je Victor i Patti Recchia prodaju zbog toga što se njihov sad već odrasli sin odselio, pa im nije potrebno toliko prostora. Ponude za kupovinu dostavljaju se na mejl [email protected], pa ako neko želi... 

 • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Boozywoozy
  eXtreme member
  02.06.2019. 10:42
  Ima li zemlje iza,ja bi bastu sijao?! Neki plastenik razapeo pa malo paprika i paradajza.
 • beogradski
  eXtreme member
  01.06.2019. 19:23
  Inače, seriju Sopranosi nisam ni gledao, a s obyirom da danas ima toliko dobrih serija da pomenutu i ne planiram jer em ima komike a em više je demode da tematika italijanksa mafija.
 • beogradski
  eXtreme member
  01.06.2019. 19:21
  Trebam li da im posaljem da nisam zainteresovan ? )