Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

47 METERS DOWN: UNCAGED Ne ronite ovo ljeto...

najave

02.06.2019.

47 METERS DOWN: UNCAGED Ne ronite ovo ljeto...

Ako ste na odmoru u Brazilu, u kolovozu izbjegavajte ronjenje i istraživanja podmorja ove prelijepe zemlje. Bar ako je vjerovati Johannesu Robertsu, režiseru 47 Meters Down, koji za ovo ljeto ima pripremljen nastavak hita iz 2017. Točnije film „47 Meters Down: Uncaged“ se otvara 16.8.2019, u jeku sezone kupanja.

Da se malo prisjetimo prvoga filma: Sestre Lisa i Kate imaju na umu aktivan odmor u Meksiku. Naime Lisa je upravo prekinula s dečkom koji ju optužio da je dosadna!? Kate je zato uspije nagovoriti na ronilačku pustolovinu, mada Lisa nema položen tečaj ronjenja niti bilo kakva iskustva s ronjenjem na bocu. Problemi počinju kada prastara brodica ostane bez kabela koji je jedina veza kaveza i sigurnosti brodice. A more je prepuno morskih pasa. I to ne bilo kakvih, u pitanju je Velika bijela morska psina.

Tko je gledao film zapamtio je neočekivani obrat neuobičajen za takvu vrstu filma. Kraj je jako dobro napravljen te ima dodatnu vrijednost zbog koje je film koji je koštao pet milijuna dolara zaradio preko 60 milijuna u svjetskoj distribuciji.

Što možemo očekivati u nastavku? Osim istoga režisera, priča je očekivano slična. Samo nisu dve žene, nego čak ;etiri mlade djevojke koje žele avanturu u Brazilu. Ronjenje i istraživanje podvodnoga potopljenoga antičkoga grada je uzbudljivije kada su pećine prepune morskih pasa. Koliko budu uspješne u skrivanju u ruševinama potopljena grada saznat ćemo ubrzo. No jedno je sigurno, tko navija za Velike bijele, imat će razloga kupiti kokice i pravac kino.

Ono što je još zajedničko prvome filmu i ovome koji tek slijedi je mijenjanje naslova filma. Prvi film je postao poznat pod nazivom "In the Deep", zato što je originalni distributer otvorio film na DVD-u pod tim naslovom. Kada je prodao prava Entertainment Studiju, ovi su vratili stari naslov : „47 Meters Down“ i  bazirali se na kina. Dobra strategija jer je film imao odličnu zaradu u odnosu na uloženo.

Nastavak je sniman pod nazivom „48 Meters Down“, no promijenjen je u „47 Meters Down: Uncaged“. Karma, što drugo, valjda se nadaju istom rezultatu na blagajnama?

16.8.2019. je pomaknuti datum otvaranja filma. Trebao se otvoriti 28.6.2019, no to je datum otvaranja Annabelle Comes Home. Čemu se potući na blagajnama kada je 16.8.2019 još uvijek ljeto, a nema konkurencije za prvi udarni vikend u kinima.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}