Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Sprema Blair Witch video-igra

najave

10.06.2019.

Sprema Blair Witch video-igra

Prošlo je 20 godina otkako je horor The Blair Witch Project postavaio sasvim nove smernice u ovom žanru. Za proslavu svojevrsnog jubileja, sada je objavljeno da će se uskoro pojaviti i istoimena video-igrica, a sve pod pokroviteljstvom Microsoft. Datum kada će se naći u slobodnoj prodaji jeste 30.8.2019.

"Godina je 1996. i dečak je nestao u šumama Black Hilla, pored Burkittsville, u Marylandu”, piše u zvaničnom sinopsisu. "Zajedno sa Ellis, nekadašnjom policajkom problematične prošlosti, počinjete potragu. Ono što počne kao uobičajena istraga, ubrzo prerasta u beskrajni košmar, pošto morate da se suprotstaviti Veštici iz Blera, misterioznoj sili koja pohodi šumu." 

Da podsetimo, istoimeni film snimljen je za budžet od oko pet miliona dolara, a zaradio je devet puta više. Godine 2000. snimljen je i Book of Shadows: Blair Witch 2, a pre tri godine i Blair Witch, kao pokušaj "oživljavanja" franšize...

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    15.06.2019. 18:04
    Da li se neko seca filmskih casopisa kao sto su bili video revija i yu video, meni je iskreno bila bolja video revija, a kasnije bez konkurencije casopis Film. Kakav je to bio kvalitet em saddrzaja em kvalitetan papir, ali malo pomalo pa su kanili sa izlazenjem. A zog cega sam spomenuo casopis ''Film'' upravo cu obrazloziti. Tada u eri gde internet nije vladao kao danas, tada kad se sati za internet placali i sl., mi filmofili smo jeva cekali da izadje pomenuti casopis. Pa je bas i pisalo za Blair Witch, pa su predstavili da s to zaista dogodillo pa su i pisale nekakve cinjenice a zaprqvo legende o pomenutoj vestici. Tada se jedva cekalo da stigne nesto u video klub da se iznajmi ili kao npr igrica. Danas je i te kako LAKSE skinuti film ili igricu, ali kao da je ono pre i bilo lepse, kad cekas da vidis koji su ''noviteti'''nalepljeni na papir.
;

{{message}}

{{item.title}}