Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Nastavak kultnog „The Shining“  već ove godine?

novosti

23.06.2019.

Nastavak kultnog „The Shining“ već ove godine?

Najbolja ekranizacija Stephena Kinga je još uvijek Kubrickov The Shining“ iz 1980-te. Tko nije vidio Jacka Nicholsona u ulozi Jacka Torrancea, propustio je jednu od najboljih uloga u horrorima ikada. Umjesto da snime loš i nepotreban remake, Vertigo i Warner Bros. odlučili su se za pametniji potez. Angažirali su sjajnoga Mikea Flanagana (House on Haunted Hill) da napravi nastavak spomenutoga filma iz 1980. godine.

Mali Danny Torrance, u originalu petogodišnjak, sada je odrastao čovjek. Bori se sa svojim demonima i alkoholom. Vizije ne prestaju, a prava borba s Rose the Hat (Rebecca Ferguson), počinje kada mu se priključi crnoputa teenagerka Abra (Kyliegh Curran), koja posjeduje psiho moći slične njemu.

Ewan McGregor tumači naslovnu ulogu odrasloga Dana Torrancea, a za film je nedavno na twitteru autor novele „Dr. Sleep“ - Stephen King - napisao: „This movie is going to blow your mind“, što bi mi rekli, "rasturit će vas kada ga pogledate". Ono što je važno spomenuti, da umjesto prvotnoga plana u kojem se spominjao siječanj 2020-te. po najavama film se otvara već 30.10.2019. Do tada se strpite i spremite za kino, jer spoj Flanagana/Kinga/McGregora nije nešto što se samo tako propušta.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}