Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Stiže i novi anime

najave

05.07.2019.

Stiže i novi anime

Kreator Kacuširo Otomo je na Anime Expo u Los Anđelesu objavio i svoju treću anime, Orbital Era. Kacuširo Otomo će režirati novu anime seriju, koja će biti nastavak  klasika, koji je napravio njegovo ime. Otomo je takođe kreirao originalnu Akira mangu.

Seriju će producirati Bandi Namco Sunrise. Otomo piše i usmerava Orbitalnu eru, postavivši je "u bliskoj budućnosti na izgradnju svemirske kolonije", kaže web stranica projekta. To će biti akcijska i avanturistička priča o dečacima u čudnom okruženju i društvu, koji nastavljaju živeti svoj život, uprkos sudbin koja ih baca u neugodne položaje. 

Kada je post-apokaliptička priča o maloletnim delikventnim biciklistima, postavljena 2019. godine, vrlo brzo je postala najskuplja anime proizvedena u to vreme, a koštala je oko 9 miliona dolara (1,1 milijardi jena). Anime je široko hvaljen kao klasični žanr, a od tada je imao ogroman uticaj na kreatore i pomogao popularizaciji anime čak i izvan Japana.

Nakon dugogodišnjeg kašnjenja, lažnih pokretanja i kadrovskih promjena, holivudski rimejk Akire, u režiji Taika Waititija biće objavljen u maju 2021. godine.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}