Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Šuška se Brightburn 2!

najave

08.07.2019.

Šuška se Brightburn 2!

Ranije ove godine, Slither i režiser James Gunn producirali su "zapanjujuću, subverzivnu igru ​​o radikalnom novom žanru: superherojski horor" sa režiserom Davidom Yaroveskim. Taj horor film je Brightburn. Danas se preko producenta Jamesa Gunna na Instagramu govori da su razgovori za "Brightburn 2" uveliko u toku. 

Celu priču je pokrenuo komentar fana na Instagramu, u kom kaže da je potreban nastavak prvog dela i ljubazno zamolio Jamesa Gunna da ga usmeri na pravi put. James je rekao da će uživati u završavanju tog izazova i da će ispuniti zelje fanova za novim Brightburnom. 

Za one od vas koji ne znaju, originalni Brightburn je postavio pitanje, šta ako se dete iz drugog sveta sruši na Zemlju, ali umesto da postane junak čovečanstvu, pokazao se kao nešto daleko zlokobnije? U suštini, ovo je još jedan način da se kaže: Brightburn je slična priča kao o Zacku Snyderu o Supermenu, Čoveku od čelika - ali pomešan sa zlim dečjim osobinama. 

Originalni film je bio značajan hit, tako da ima smisla da se nastavi.
Podsetimo se film je koštao 6 miliona dolara za produkciju, a uspeo je da vrati mnogo više. 

Direktor David Yarovesky preuzeo je na čelu Brightburna scenario, koji su napisali Brian i Mark Gunn. Film o hororima superheroja prikazivao je muziku Timothyja Williamsa, kinematografije Michaela Dallatorrea, i sve je to uređivao Andrew S. Eisen. Screen Gems, Stage 6 filmovi, Troll Court Entertainment i The H Collective bili su produkcijske kompanije iza filma, koji je Sony Pictures Release objavio 24. maja 2019. godine.

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Ordinary
    Active member
    09.07.2019. 19:16
    Sta je sa prvim delom, nema ga ni na imdb ni na torrentima, jel bila premijera
  • 09.07.2019. 00:06
    apsolutno zasluzuje nastavak...
;

{{message}}

{{item.title}}