Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Judy je nova zvezda

najave

09.07.2019.

Judy je nova zvezda

Uspeh i glamur Judy Garland je plod karijere, koji nije došao lako. U novom trejleru za "Judy", Garland (prikazan od strane Renee Zellweger) se bori kroz dobar deo emocionalnog i finansijskog nemira i rastrojstva. 

"Judy" prikazuje svet kroz Garlandove oči 30 godina nakon što je glumila zvezdu u "Čarobnjaku iz Oza". Muzička biografija postavljena je krajem šezdesetih godina neposredno pre Garlandove smrti, fokusirajući se na izvođačku predstavu u klubu Talk of Town u Londonu.  

Novi trejler prikazuje kako Garland stiže u hotel sa dvoje dece, samo da bi otkrio da je njen apartman pušten jer je njen račun bio u dugovima. Sa izgubljenom kućom i menadžerom, Judy se nudi posao u Londonu, ali ona mora ostaviti svoju decu u Americi kako bi je prihvatila.
Ovaj spot takođe prikazuje njenu scensku tremu, njenu blistavu vezu sa njenim budućim petim mužem Mickey Deansom, posete bolnicama, kao i scene njenih živahnih, glamuroznih londonskih nastupa. Blizu kraja trejlera, uzbuđenja londonskog šou biznisa se smrknu kod doktora, koji kaže da Garland treba da se bolje brine o sebi i pita da li uzima nešto za depresiju.

Robert Goold je režirao „Judy“, u kojem glume i Jessie Buckley i Michael Gambon. Roadside Attractions i LD Entertainment će izdati "Judy" 27. septembra.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}