Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Dovoljno je samo reći Fast & Furious 9!

najave

18.08.2021.

Dovoljno je samo reći Fast & Furious 9!

Za one koji možda ne znaju, deveti nastavak filma The Fast and the Furious se sada snima, dok se Vin Diesel vraća kao poznati Dominic Toretto. Danas imamo reč preko franšizne zvezde Vina Dizela da su zvezde Charlize Theron i Helen Mirren spremne da repriziraju svoje uloge za nadolazeći Fast & Furious 9.

Poslednji put smo videli Charlize Theron kada je glumila u filmu kao kriminalni majstor i cyber terorista po imenu Cipher, koji prisiljava Dieselov dom da radi protiv njegovog tima držeći svog sina i njegovu bebu mamu (Elsu Pataky Elena Neves) kao taoce.

U međuvremenu, Winchester, The Nutcracker i Four Realms zvezda Helen Mirren će se vratiti kao majka Jasona Stathama.. Ali za sve fanove Helen koji jednostavno ne mogu čekati do Fast & Furious 9, bez brige. Glumica je spremna da reprizira ulogu Magdalene Shaw u Deadpool 2 i direktora Johna Wicka. 

Samo činjenica da se prica o Fast & Furious 9 izaziva veliko interesovanje i nestrpljivost. Kada se na to sve doda da će Charlize Theron i Helen Mirren biti u istom filmu, to prosto zvuči previše dobro, da bi bila istina. Međutim, vremenom će se pokazati. 

Fast & Furious 9 će biti pušten u SAD-u od strane Universal Pictures-a otprilike u maju 2020. Na vrhu je Dieselov povratak kao Dominic Toretto zajedno sa Helen Mirren kao Magdalene Shaw i Charlize Theron kao Cipher, a u Fast & Furious 9 će glumiti i Michelle Rodriguez kao Letty Ortiz, Jordana Brewster kao Mia Toretto, Tyrese Gibson kao Roman Pierce, Chris "Ludacris" Bridges kao Tej Parker i Nathalie Emmanuel kao Ramsey. John Cena, Fin Cole, Anna Sawai, i Vinnie Bennett su takodje ubačeni.

Za novi film scenarijo je napisao Daniel Casey (Kin, Smrt Michaela Smitha), na osnovu likova koje je stvorio Gary Scott Thompson. Diesel proizvodi ovu novu avanturu zajedno sa Michael Fottrell-om i dugogodišnjim Fast & Furious scenaristom Chrisom Morganom. One Race Films i Chris Morgan Productions su produkcijske kompanije koje stoje iza ovog najnovijeg filma. Potvrda svega ovog se nalazi i na Instagram profilu Vina Dizela!

  • Komentari (7)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Danilo-Naissus
    Junior moderator
    14.07.2019. 00:51
    Videh na jednom dnevnom novinskom sajtu makedonskom - "Brzi i besni".
    Nikad tačniji prevod filma.

    https://kurir.mk/scena/tv-i-film/vin-dizel-objavi-detali-za-brzi-i-besni-9/

    Brzi i bahati - bih ja rekao.   
  • iromafia111
    Administrator
    13.07.2019. 19:22
    Kao i prodaja narkotika.
  • zs444004
    member
    13.07.2019. 19:00
    Fast and furious - neverovatna akciona franšiza.
    Zadnji deo je premašio milijardu dolara u zaradi.
;

{{message}}

{{item.title}}