Natalie Portman kao Thor

novosti

22.07.2019.

Natalie Portman kao Thor

Glumica će ponovo biti Dr Jane Foster, kao i u filmu Thor: The Dark World, iz 2013. godine.

Novi film ove superherojske sage, najavljen za 2021. godinu, zvaće se -  "Thor: Love and Thunder".

Osim Portman, u njemu će glumiti i Chris Hemsworth i Tessa Thompson, dok će reditelj biti Taika Waititi, koji je bio "glavni" i u filmu Thor: Ragnarök, iz 2017. godine.

Mada nisu poznati detalji zapleta, reditelj je objasnio da će radnja filma biti zasnovana na stripu iz 2014. godine, u kome Thor gubi svoje moći, koje "prelaze" na Jane Foster, baš kao i magični čekić Mjolnir. Tako doktorka postaje lik poznat kao - Mighty Thor!

Da podsetimo, na kraju filma Avengers: Endgame, Thor abdicira kao vladar Asgarda i pridružuje se timu Guardians of the Galaxy, proglašavajući Valkyrie (Thompson) novom vladarkom "njegovog" carstva.

 • Komentari (12)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Boozywoozy
  eXtreme member
  22.07.2019. 22:55
  Zamisli samo scenu kako Jane Foster mase Milomirom....
 • Danilo-Naissus
  Junior moderator
  22.07.2019. 14:27
  Ovo je odlična podloga za XXX parodiju.Jane Foster, baš kao i magični DILDO "Milomir". Tako doktorka postaje lik poznat kao - Mighty DoThorKa!    
 • Black Raven
  eXtreme member
  22.07.2019. 13:45
   *** TOR - POSLEDNJA EPIZODA STRIPA ****** SASTANAK SA CERSEI ***----POSLEDNJE POGLAVLJE:I onda je Tor poslušao predlog zlog čarobnjaka Black Ravena i otišao na sastanak s Cersei, nažalost, tu se Toru gubi svaki trag.-----------------------------------------------Ali nećemo biti tužni, nama ostaje Natali.  [učitaj cijeli komentar]