Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Dva nova obećavajuća SF

najave

14.08.2019.

Dva nova obećavajuća SF

Jednom od žanrova sa najenergičnijim poklonicima smeše se zanimljivi dani. Najavljena su dva nova SF filma, i to po poznatim književnim predlošcima, što samo ide u prilog onima koji očekuju vrhunska izvođenja.

Prvi od ovih "hitova" u najavi jeste Netflix-ov “Pyros”, koji će se snimati po priči "Tardy Man" čiji je autor Thomas Pierce, a koja je prošle godine objavljena u časopisu "New Yorker".

Glavni likovi su ljudi kojima su uz kičmu "prišivena" neuništiva odela, a sve u cilju da pomognu bogatašima kojima su kuće zahvaćene strašnim požarima, i iz njih spasu što više stvari mogu. Ali, dozvoljeno je da pomognu samo onima koji potpišu ugovore s "korporacijom" koja ih i zapošljava. Međutim, kada jedan dečak bude slučajno u opasnosti usled požara, i bude spašen, počinje lov na "zaposlenog" koji se oglušio o "ugovor"...

Producent ovog filma biće Simon Kimberg, dok će glavnu ulogu tumačiti Rees Withersppon.

Drugi zanimljivi SF projekat u najavi jeste onaj u kome glavnu ulogu treba da tumači Awkwafina!

U pitanju je film "The Last Adventure of Constance Verity", adaptacija fantasy romana čiji je autor A. Lee Martinez, a u produkciji "Legendary".

Roman je objavljen 2016. godine, a prošlog leta dobio je i nastavak "Constance Verity Saves the World", pa se potencijalno smatra da ovaj film možda bude i početak nove franšize, pošto autor već piše treću knjigu.

Naravno, glavni lik je Constance Verity, koja je, iz misterioznih razloga, još kad je imala sedam godina, dobila zaduženje da se bori protiv natprirodnih sila i - spašava svet. Ipak, sada u kasnim 20-tim godinama, njoj postaje dosadna tolika odgovornost, pa želi da se povuče, maštajući o tome da se zaljubi, ima običan posao i najbolje prijatelje. Zato smišlja način kako da se izvuče iz svega i počne novi život. Međutim, kako da se odrekne onoga što joj je u krvi - spašavanja ugroženih...

Mislite li da će ovi filmovi biti veliki hitovi?

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}