Snimaće se serija o Lakersima

najave

11.09.2019.

Snimaće se serija o Lakersima

A, John C. Reilly biće Jerry Buss, glavni deoničar popularnog košarkaškog kluba tokom njegove zlatne ere u 1980-tim godinama.

Serija će se snimati pod okriljem HBO, a Reilly je odabran umesto prvobitnog Michael Shannona - "usled "kreativnih razlika" koje je ovaj glumac imao sa producentima.

Scenarista pilot-epizode je Max Borenstein, a ceo projekat je zasnovan na knjizi "Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s", čiji je autor Jeff Pearlman. Serija će govoriti o profesionalnom, ali i privatnim životima najvećih zvezda košarkaškog kluba "L.A. Lakers" u 1980-tim godinama, timu koji je osvojio pet NBA titula i definisao tu eru, kako na košarkaškim terenima, tako i van njih.

Jerry Buss je bio samoostvareni milioner, čiji je uspeh samo potvrđen njegovom sklonošću da se upušta u rizične poslove. On je redefinisao američki sport, ali i pojam ličnosti "iz visokog društva", transformišući klub u dinastiju, stalno igrajući "na ivici noža", zbog čega ga je, uostalom, većina ljudi i obožavala.

Osim Reilly-ja, u seriji će glumiti i Jason Clarke, koji će biti Jerry West, legendarni košarkaš i trener.

.

  • Komentari (5)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!