Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Zbog užasnog utiska nova verzija "Cats"

novosti

22.12.2019.

Zbog užasnog utiska nova verzija "Cats"

Ovo se, zaista, nikad nije dogodilo. Prve kritike, kako profesionalaca, tako i utisci publike, bile su toliko loši, da su producenti brže-bolje odlučili da u distribuciju pošalju novu "apdejtovane" verziju filma Cats.

Iako nisu zvanično saopšteni razlozi za ovakav postupak Universal Pictures, reditelj Tom Hooper je već govorio o tome da je bio "požurivan" da što pre završi CGI efekte, kako bi film uopšte mogao da bude prikazan na njujorškoj premijeri prošle nedelje, te da je ova "dopuna" izvršena na njegov zahtev. 

Očekuje se da već tokom nedelje vlasnici bioskopa mogu da daunloduju novu verziju "s unapređenim specijalnim efektima" putem satelitskog servera, a oni koji to ne mogu da urade iz tehničkih razloga dobiće novu kopiju do utorka - 24.12.2019.

Hooperova verzija poznatog mjuzikla, inače, ima katastrofalnu ocenu 2,7 na IMDB, 19 odsto na Rottentomatoes,  i ocenu C+ na CinemaScore.

Premijera filma u srpskim bioskopima zakazana je za 2.1.2020. a u hrvatskim za 6.2.2020. pa videćemo da li je stvarno toliko loše...

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}