The Walking Dead: World Beyond uskoro

najave

17.01.2020.

The Walking Dead: World Beyond uskoro

Serija koja treba da predstavlja spinoff čuvene zombi-serije biće pred nama u četvrtom mesecu ove godine! I to 12.4. odmah posle emitovanja poslednje epizode 10. sezone The Walking Dead .

U novoj seriji The Walking Dead: World Beyond pratimo doživljaje prve generacije koju su podigli preživeli zombi-apokalipse. Novi junaci su dve sestre i dva prijatelja koji napuštaju bezbednost skloništa i hrabro kreću u nepoznati svet. Prate ih i oni koji žele da ih zaštite, ali i "nemrtvi" u svom smrtonosnom piru. Ovo je priča o odrastanju, ali i o izazovima upoznavanja novog sveta, sebe i ostalih. Neko će postati heroj, a neko će zakoračiti na mračnu stranu. Ali, svi će spoznati istinu za kojom su tragali...

Šta mislite, da li će i ova serija postati kultna?

 • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • beogradski
  eXtreme member
  18.01.2020. 18:19
  Meni je Fear the Walking Dead ok a slazem se sa ovim sto je KrazyM napisao.
 • Numberguy
  Approval team
  17.01.2020. 15:40
  Mislim da valjda u ovaj spin off ce okoncati ovo. A mozda i cemo saznati kako scenaristi su zamislili da je nastao sve to.
 • KrazyM
  Translator
  17.01.2020. 11:03
  Ako bude kao Fear the walking dead - ništa od kultnog statusa. Nadam se da sam u krivu, ali ovaj spin-off mi se čini pomalo bezveze. Dajem mu šansu svakako, mada mislim da je već godinama previše zombija na TV-u i filmu. Horor i sf žanr imaju toliko toga za ponuditi, granica gotovo da nema - treba samo uključiti maštu ali konstantno se sve vrti (većinom) oko zombija.