Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Šta nas čeka u "Back to The Future 4" ?

novosti

02.03.2020.

Šta nas čeka u "Back to The Future 4" ?

Vesti iz Holivuda nagoveštavaju da će, ipak, biti snimljen novi nastavak jednog od najpopularnijih SF serijala s kraja 1980-tih. Nakon Back to the FutureBack to the Future Part IIBack to the Future Part III smeši nam se i "Back to The Future 4", mada mnogi fanovi imaju i pomešana osećanja u vezi uspešnosti takvog projekta.

Prva najava bila je da će se snimati reboot varijanta doživljaja u čijem središtu je putnik kroz vreme Marty McFly. Fanovi su na društvenim mrežama izrazili žučne proteste protiv ovake ideje, pa sada postoje naznake da novi film uopšte neće biti remake, već da će u pitanju biti potpuno nove avanture, a da će glavni glumac Tom Holland, u stvari, tumačiti ulogu sina pomenutog junaka prvobitne trilogije!

Autori originalnih filmova - Robert Zemeckis i producent Bob Gale - svojim davnim ugovorima obezbedili su se da "Back to The Future 4" ne može biti snimljen bez njihovog uticaja. "Niko ne želi da vidi da Marty McFly ima 'Parkinsonovu bolest', kao što niko ne želi da vidi drugog glumca u toj ulozi", izjavio je Gale. I Tom Holland je izjavio da su originalni filmovi "perfektni" i da ih "niko ne bi mogao napraviti 'boljim'". Dakle, verovatno ideja o prostom remaku otpada. Ali, ideja sa "sinom", ili čak i "unukom", po svemu sudeći, nalaziće se pred realizacijom u bliskoj budućnosti...

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}