Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
The Boss Baby izaziva Beauty and the Beast

novosti

01.04.2017.

The Boss Baby izaziva Beauty and the Beast

Prvi izveštaji s bioskopskih blagajni u SAD govore da će se između dva animirana filma voditi velika borba za titulu  najuspešnijeg.

Film "The Boss Baby” debitovao je u čak 3773 bioskopa u petak, kada ga je videlo više od 40 miliona gledalaca, a procene govore da mu najbolje tek dolazi, jer školska deca retko idu u bioskope u dan kada počinje vikend!

Ovakva gledanost veoma je slična onoj koju ostvaruje "Beauty and the Beast" - oko 45 miliona...

"The Boss Baby” je univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu. Ispričana iz ugla jednog nepouzdanog naratora, maštovitog sedmogodišnjeg Tima.

Tim je bio centar univerzuma svojih roditelja sve do trenutka dok se nije pojavi novi član njihove porodice koji nosi odelo i aktovku. Ljubomoran na svog novog brata kreće u misiju da povrati pažnju svojih roditelj i saznaje da njegov brat i nije baš običan dečak.

„The Boss Baby” nastao je na osnovu istoimene dečje knjige iz 2010. godine, koju je napisala Marla Frazee, Film je režirao Tom McGrath. Sinhronizaciju animiranih junaka obavili su Alec Baldwin, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow, Miles Christopher Bakshi, Tobey Maguire...

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}