Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Snimaće se "Chronicles of Riddick 4"

najave

04.05.2020.

Snimaće se "Chronicles of Riddick 4"

Iako se prilično dugo vremena pričalo, sada je potvrđeno. Lično Vin Diesel najavio je da će se snimati "The Chronicles of Riddick 4: Furia", a da će scenario biti gotov koliko sledeće nedelje!

I 2019. godine Diesel je nagoveštavao da će se snimati novi nastavak ove franšize "jer je scenario završen". Međutim, očigledno je da je napisano moralo na doradu koja je potrajala sve do sada. Podsećamo na Dieselove tadašnje reči: "Svi bi želeli da budu zveri, dok ne bude vreme da zver uradi ono što i treba". A, zapravo, o novom filmu pričalo se još od 2015. godine, kada je glavni glumac tvrdio da će se film snimati 2017. godine i da će biti "teški R Sci-fi horor-triler".

Kako stvari sada stoje, u opciji je 2023. godina kao vreme premijere novog filma.

Da podsetimo, do sada su snimljena tri filma franšize - Pitch BlackThe Chronicles of RiddickRiddick. Prvi film snimljen je za 23 miliona dolara, a zaradio je 53 milion dolara. Budžet drugog filma procenjuje se na 105 miliona dolara, a ostvareno je nešto manje od 116 miliona dolara od svetske distribucije. To je uslovilo da treći nastavak ima budžet od "skromnih" 38 miliona dolara, a zarađeno je ukupno nešto više od 98 miliona dolara. Činilo se da franšiza oživljava, ali negde je očigledno zapelo s obzirom na dugogodišnje čekanje na već uveliko najavljivani četvrti deo. 

Sada bi trebalo da se i to čekanje privede kraju...

 

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Black Raven
    Translator
    04.05.2020. 12:34
    Neće biti sigurno dobro kao Pitch Black, ali verovatno će biti zanimljivo, Sačekaćemo još te 2-3godine pa ćemo videti.
;

{{message}}

{{item.title}}