Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Reditelj "Doctor Sleep" ponovo snima po Kingu

novosti

09.05.2020.

Reditelj "Doctor Sleep" ponovo snima po Kingu

Mike Flanagan, reditelj filma Doctor Sleep, ekranizovaće još jedan roman koji je napisao slavni pisac horora Stephen King. Ovaj put u pitanju je roman "Revival", objavljen 2013. godine.

Glavni lik romana jeste časni Charles Jacobs, koji dolazi na službu u mestu Harlow, Maine, a koji je potajno opsednut dečakom po imenu Jamie Morton. Ovo ostavlja velike posledice čak i pet decenija nakon potresne tragedije koja je propovednika okrenula protiv Boga. Jamie raste i postaje nomadski rock gitarista navučen na heroin. Ponovo sreće Charlesa Jacobsa, a njihova veza postaje đavolski pakt.

Svojevremeno se (2016. godine) pričalo da bi glavnu ulogu u ovom filmu trebalo da tumači Russell Crowe.

Videćemo...

Prethodni Flanaganov film Doctor Sleep, zaradio je 72,3 miliona dolara od svetske distribucije. Podsetimo se i na recenziju ovog filma - Doctor Sleep - Dostojan Kubricka

 

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    24.03.2021. 19:41
    Mahom mi se dopao Revival, iako je realnije da je to tek prosečan King, no eto svideo mi se upliv u gotovo Lavkraftovske vode (možda i koji mig Reju Bredberiju), te je to svakako meni bliži Kingov roman negoli ovaj noviji (i uporni) njegov flert sa trilerima.

    Kako bilo, gledaću film kada se pojavi.
  • Wida
    Uploader
    09.05.2020. 16:05
    Mike Flanagan,prodano:)
;

{{message}}

{{item.title}}