Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Sprema se serija nastavak "The Silence of the Lambs"

najave

09.05.2020.

Sprema se serija nastavak "The Silence of the Lambs"

Zvanično je najavljeno - CBS će snimati seriju u kojoj će glavni lik biti Clarice Starling, poznata iz filma The Silence of the Lambs. Očekuje se da će serija biti spremna za prikazivanje u sezoni 2020/21.

Još ranije je najavljeno da će biti snimljena pilot-epizoda, koja će biti svojevrstan nastavak poznatog filma, u kome se Clarice razračunavala sa kanibalističkim doktorom po imenu Hannibal Lecter. Očigledno da su čelnici studija bili zadovoljni viđenim, pa je dato "zeleno svetlo" za snimanje cele sezone.

Dešavanja u seriji odigravaće se šest meseci nakon onih u seriji. Dakle, biće smeštena u 1993. godinu. Glavnu ulogu tumači Rebecca Breeds (Pretty Little Liars), a ona se sukobljava sa različitim serijskim ubicama i seksualnim predatorima u oblasti Washingtona. Istovremeno, upoznaćemo se i sa tajnama i iskušenjima Clariceinog detinjstva, zbog kojih je i postala to što jeste, a koji su je progonile sve ovo vreme... 

U ostalim glavnim ulogama naćiće se Michael Cudlitz (The Walking Dead), Kal Penn (Harold & Kumar Go to White Castle) i Nick Sandow (Orange Is the New Black).

 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}