Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
"New Mutants" ipak ne

novosti

10.05.2020.

"New Mutants" ipak ne

Iako je Disney najavio da je već moguće prijavljivanje za gledanje The New Mutants opcijom "na zahtev" putem "Amazona", sledi razočaranje za fanove...

Naime, zvanično je objavljeno da se odustaje od ovakve "digitalne premijere" i da se, ipak, čeka povoljan trenutak da film bude prikazan na velikim platnima širom sveta.

Tako se saga o ovom filmu nastavlja i dalje...

Da podsetimo, film je zasnovan na istoimenom "Marvel" stripu, u ome je fokus na mladoj generaciji nadarenih mutanata Xavijerove škole. 

Reditelj filma je Josh Boone, dok se u glavnim ulogama nalaze Maisie Williams i Anya Taylor-Joy.

The New Mutants nema direktne veze s ostalim filmovima franšize, osim što je lik mutantkinje Magic, koju tumači Anya Taylor-Joy, mlađa sestra Colossusa.  A, da stvari budu još zanimljivije, u novom ostvarenju preovlađuju horor-motivi, umesto onih akciono-avanturističkih, kao u dosadašnjim filmovima franšize.

Razlog za promenu prvobitne odluke da film ima "stream-premijeru" treba tražiti u "nevidljivom ratu" koji se vodi između bioskopskih prikazivača i "streaming" servisa, nastalog usled uspeha koji je u digitalnom svetu doživeo film Trolls World Tour. Zbog svega je zaprećeno najvećim studijima da će i ostalim njihovim filmovima biti onemogućeno bioskopsko prikazivanje ukoliko ne odustanu od prakse premijernih digitalnih projekcija na streaming-servisima. 

Mora se čekati, da korona i ovde uzme svoj danak...

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}