Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Sony sprema tajanstveni "Marvel" film

najave

21.05.2020.

Sony sprema tajanstveni "Marvel" film

Iako publika mora da sačeka 2021. godinu da bi uživala u Morbius i "Venom 2", Sony Pictures uveliko pravi planove za nastavak ekranizacija filmova po "Marvel" stripovima. Najnovije informacije iz Holivuda, tako, kažu da je iskusna TV-rediteljka S.J. Clarkson (upravo završila prequel Game of Thrones Prequel Pilot TV-film) potpisala ugovor da napravi prvi "Sony-studijski" superherojski film u kome će glavni lik biti žena.

Još uvek nije zvanično objavljeno koji bi to lik mogao da bude, ali "insajderi" smatraju da je u pitanju - Madame Web!

Nema detalja ni o eventualnom scenariju, niti o glumcima, ali se smatra da čelnici studija žele da prvo angažuju neku glumicu s A-liste, a tek potom i scenaristu koji bi na osnovu harizme te ličnosti napisao i scenario. Spominju se Charlize Theron ili Amy Adams...

Inače, u stripu, Madame Web jeste starija žena koja pati od autoimene bolesti myasthenia gravis, usled koje dolazi do preranog zamaranja mišića, zbog čega je vezana za sistem za održavanje života u obliku paukove mreže. Zbog svojih godina i zdravstvenih problema, Madame Web, zapravo, nikad nije u direktnoj borbi protiv zločinaca, već koristi svoje prekognitivne moći da bi se suočila s izazovima.  Prvi put se pojavila u Spider-Man stripu 1980-tih, kada mu je pomogla da reši jedan slučaj kidnapovanja. U kasnijim epizodama "originalna" Madame Web bila je ubijena, ali je prethodno uspela da prenese svoje moći na osobu po imenu Julia Carpenter, koja je i sama postala nova Madame Web. 

Sudeći po glumicama koje su u opticaju, verovatnije je da će novi film biti o ovoj drugoj Madame...

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}