John Leguizamo ima rediteljski debi

najave

03.06.2020.

John Leguizamo ima rediteljski debi

Početkom jeseni očekuje nas rediteljski debi koji potpisuje poznati glumac John Leguizamo. Osim toga, on će glumiti i glavnu ulogu u drami po istinitom događaju - Critical Thinking.

U pitanju je film u čijem je središtu događaj iz 1998. godine, kada je šahovski tim srednje škole "Miami Jackson" postao prvi "obični" srednjoškolski tim koji je pobedio na nacionalnom šahovskom prvenstvu. Mario Martinez je odlučni nastavnik koji duboko veruje u svoje učenike, odnosno da će se oni uzdići iz okoline pune nasilja i postati nacionalni šampioni...

Osim Leguizama, u filmu glume i Rachel Bay Jones, Michael Kenneth Williams, Corwin Tuggles, Jorge Lendeborg Jr., Angel Bismark Curiel, Will Hochman, Jeffry Batista...

"U sadašnjem lomljivom društvu, s toliko obespravljenih mladih kod nas i širom sveta, ovo je priča koja može da nadahne sve nas da radimo što bolje, budemo fokusirani i ostanemo pozitivni", izjavio je Leguizamo. "Ovim filmom želeli smo da stvorimo univerzalnu poruku nade i proširimo je po celom svetu."

 • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • beogradski
  eXtreme member
  04.06.2020. 14:34
  Ko zna mozda i budem odgledao
 • JoxerTM
  eXtreme member
  03.06.2020. 15:01
  Nije problem u temi nego u pristupu istoj.
  Pa ćemo umjesto krimića/trilera/noira sa katarzičnom poantom o uspjehu u nečemu u čemu se mafijaši ne mogu bogatiti preko nečijih leđa dobiti opet jednu predosadnu drametinu.
 • beogradski
  eXtreme member
  03.06.2020. 14:29
  Drago mi je da se John Leguizamo oprobao i kao reziser ali mi tema i nije bas neka, barem meni