Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Film o avionskoj katastrofi ponovo aktuelan

novosti

11.06.2020.

Film o avionskoj katastrofi ponovo aktuelan

Naziv filma je 7500, reditelj je Patrick Vollrath, kome je to rediteljski debi, a glavnu ulogu tumači Joseph Gordon-Levitt.

7500 je kod koji označava da je neki avion otet. Let iz Berlina za Pariz. Ko-pilot Tobias Ellis priprema se za poletanje. Čuje se vika iz kabine za putnike. Grupa mladih ljudi pokušava da provali u kokpit. Među njima je i 18-godišnji Vedat. Počinje borba. S jedne strane da se spasi vlastiti život, a s druge i da se spreči velika katastrofa. Tobias postaje onaj koji odlučuje o životu ili smrti...

Film je snimljen pod okriljem "Amazona", a premijerno prikazivanje predviđeno je za 19.06. ove godine - putem interneta. Nakon toga, očekuje se da bude prikazan na Festivalima u Lokarnu, Hamburgu i Kelnu, predviđenim za kasno leto i početka jeseni.

Izabrani svetski filmski kritičari (čitaj: "američki") imali su priliku već da vide ovaj "film katastrofe", i za sada 7500 ima prilično dobrih 67 odsto ocenu na "Rottentomatoes".

Čekamo....

 

 

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    12.06.2020. 16:39
    S moje trane teško da može, smrdi mi na još jednu drama/war/history/biography američku propagandističku smaračinu "muslimani oteli avion samo zato jer mogu... ovaj... jer su muslimani" po 701-i put.
    'Ebo to.

  • beogradski
    eXtreme member
    12.06.2020. 15:24
    Pa moze da se gleda
;

{{message}}

{{item.title}}